Görüntü
implant fiyatı hesaplama
implant fiyatı

 

 

 

İmplant fiyatı hesaplama için tıklayın

Altta diş hekimleri birliği implant fiyat tablosu bulunmaktadır. Hesaplamayı kendiniz yapabilirsiniz. Eğer yorum yaz bölümünden dişleriniz hakkında bilgi verirseniz size özel fiyat aralığı tahmininde bulunabiliriz. Telefonla bilgi alabilirsiniz. Ya da Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alabilirsiniz.

  2019 KDV HARİÇ 2019 KDV %8
1.Kemik içi implant(tek silindirik implant ücreti hariç) 1277 1380
2.İmplant Üstü Veneer kuron(seramik) 1115 1205
3.Veneer kuron (seramik) 486 525
4.Dİş üstü protezi(Overdenture-tek çene) 1611 1740
5.Sert doku greftleme(greft ücreti hariç) 574 620
6.Geçici protez(akrilik-tek çene) 1435 1550
7.İmplant çıkartılması 500 540
8.Veneer Kuron (akrilik) 439 475
9.İmplant destekli hareketli protezler 2342 2530
10.Laminate Veneer(akrilik) 532 575
11.Laminate Veneer(seramik) 1069 1155
12.Tam seramik Kuron(Metal desteksiz) 1023 1105
13.Teleskop Kuron(Koping) 458 495
14.Geçici Kuron (tek diş için) 120 130
15.Diş çekimi 134 145

 

İMPLANT FİYAT HESAPLAMA

 

 

 

İmplant fiyatlarını hesaplamak için öncelikle implant fiyatlarını belirleyen faktörleri gözden geçirmek gereklidir. Öyle ki implant apareyi dışında implant üzerine yapılacak kaplama da eksik dişleri olan hastalar için ek fiyat değerlendirilmesi manasına gelir 

 

Maliyet başlığı altında ilk sırada implant vida fiyatları gelmektedir . Farklı tür implantlar vardır ve zaman içinde hepsi hakkında çoğu diş hekiminin tecrübesi vardır. İthal implantlar kalite ve sağlamlık olarak gelişen batı teknolojisine paralel üst düzeyde bilinmektedir. Buna rağmen son yıllarda yerli implantlar da yaygın olarak kullanılmaya başlanmış ve kırılma, dokuyu tutmama gibi komplikasyonlar büyük ölçüde azalmıştır. 

 

A plus implantlar markalaşmış implant firmaların ürünleridir ve fiyatları en yüksek olanlar bunlardır. 

İthal implant markaları (Avrupa implant olarak da anılmaktadır) orta sınıf kaliteli implant olarak bilinir.  Fiyatları yerli implanttan fazla a plus  implanttan azdır. İmplant fiyatlarını hesaplama da en yüksek rakam bu seçimlerde gizlidir.  Fiyat farkı ise gerçekten fazla olabilmektedir. 

Diş hekimlerimizin çoğunluluğu Çin malı, Hindistan , Pakistan üretimi çok daha düşük fiyatları çoğunlukla tercih etme taraftarı değildir.  Bu nedenle biz de 4. Sıradaki bu implant markalarını hesaplama algoritması dışında tuttuk.

 

Hastaların tercihlerinde ucuz implant belirleyici faktör olabilse de Yerli olsun yabancı olsun tüm implant firmaları malzeme kaynaklı implant uygulama kayıplarında ücretsiz değişim yapmaktadır.  Bu nedenle implant üreticisinin ve pazarlamacısının, köklü ve güvenli bir firma hizmetini vermesi olmazsa olmazlardandır.  Tedavi aksiliklerinde muhatap bulunamasının sorunları kördüğüm yapması kaçınılmazdır.

 

İmplant üzerine her halükarda bir kaplama yapılmalıdır. Bu kaplamalar; 

 

-Metal destekli kaplama

-Zikonyum destekli kaplama

-C-max tarzı kaplamalar olmaktadır. 

 

Aslında hepsi gereken görevi başarıyla yapmakla birlikte kalite farkı fiyat farkı olarak yansımaktadır. 

 

İmplant fiyatı  hesaplamada Türk Diş Hekimleri Birliği implant markasına değil, implant uygulamaya fiyat vermiştir.  Bu nedenle hesaplama da uygulama fiyatları diş hekimleri birliği fiyatları baz alınarak sağlanmaktadır. 

 

Hastaların implant fiyat hesaplamalarında implant ve kaplama da uygun ekonomik şartlar var ise ucuzu seçmek yerine doğal dişlerin eksikliğini giderme ihtimali daha fazla olan implant ve kaplama seçeneklerini seçmeleri daha etkin çiğneme fonksiyonlarını sağlayacaktır. Kaplamanın düzgün işlenmesi doğal dişlerin çiğneme fonksiyonunu devralacak yeni yapay dişlerin işlevselliği açısından tecrübeli yaklaşım gerektirir. Kaplama yapılırken dahi hekim seçimi çok önemlidir. 

 

İmplant ve kaplama seçiminde en doğru sonucu verecek olan yaklaşım, diş yapınızı tespit edebilecek diş hekimine muayene olarak en doğru implant markası ve kaplama seçimini beraber yapmaktır. 

 

İmplant tedavisini uygulayacak hekim tecrübesi en az implant kalitesi kadar önemlidir. Yanlış uygulamadan ,hem çene yapısı zarar görebilir, hem de implant erken evrede kaybedilebilir. 

 

Bazı durumlarda çene yapısı implant için uygun olmayabilir. Bunun için greft tedavisi, prp tedavisi gibi ek uygulamaları devreye almak gerekebilir. Bu ek  tedaviler, hesaplama da ekstra maliyet manasına gelir. 


Share:


Sıkça Sorulan Sorular

- Diş teli takma işlemi ağrılı bir işlem midir?

Diş teli takma işlemi tamamen ağrısız ve acısız toplamda yaklaşık 15-20 dakika süren basit bir işlemdir.

- Diş teli tedavisinde ağrılar ne kadar sürer?

Tedavi sırasında belli periyotlarda yaptığımız sıkma işlemleri ortalama 1 ile 3 gün arasında azalarak kaybolmaktadır. İşlem sırasında sıkma kuvvetine göre bazı zamanlar bir kaç dakika içerisinde tamamen geçer.

- Diş teli tedavisi ortalama ne kadar sürer?

Diş teli tedavisi kişinin ihtiyacına göre tek çene ve çift çene olarak ikiye ayrılır. Tek çene tedavilerde dişlerdeki bozukluk durumuna göre ortalama 6-8 ay, çift çene tedavilerde ortalama 12-18 ay sürebilmektedir. İstenilen estetik sonuca ulaşıldığında tedavi sonlandırılır.

- Diş teli tedavisinde kişisel bakımın önemi nedir?

Diş teli tedavisinde diş temizliği için uygun olan ortodontik fırçalarla birlikte dişlerin düzenli olarak fırçalanması, plak oluşumundan kaçınılması son derece önemlidir. Ağız hijyeni hem kişinin sağlığı hem de tel tedavisinde önemli bir etkendir.

- Şeffaf braketler tedavi süresini uzatır mi?

Şeffaf braketlerde kullanılan malzeme önemlidir. Bazı şeffaf braketler sert plastik gibi malzemelerden oluştuğu için tedavi süresini uzatabilme durumu var. Ancak kliniğimizde porselen braketler kullanılmaktadır.

- Şeffaf braketler daha çabuk mu sararır?

Şeffaf braketlerin sararması durumu tamamen kişisel bakımla ilgilidir. Kliniğimizde 3 haftalık aralıklarla muayene çağırdığımız hastalar arasında sanki yeni takılmış gibi bakımına özen gösteren hastalar mevcut.

- Diş telleri ağızda yaralar yaptığında ne yapılmalıdır?

Diş telleri zaman zaman yanak ve dudakların iç kısımlarında tahrişler yapabilir. Bu durumda tahrişe sebep olan bölgeyi kurulayarak bal mumu yapıştırdığınızda hissedilen acı seviyesini en aza indirebilirsiniz.

- Diş teli çıkartma işlemi ağrılı bir işlem midir?

Tel çıkartma işlemi herhangi bir şekilde uyuşturma işlemine ihtiyaç duymadan yapılan yaklaşık 30 dakika süren basit bir işlemdir

- Tedavi bittikten sonra dişler tekrar bozulur mu?

Tel tedavisi bittikten sonra pekiştirme tedavisi başlamaktadır. Pekiştirme tedavisi dişlerin yeni konumuna adapte olabilmesi için dişlerin iç kısmına koruyucu tellerin takılması ve hastaya pekiştirme plaklarının verilmesidir. Pekiştirme plaklarının tavsiye edildiği şekilde takılmadığı durumlarda ve periyodik kontrollere gelinmediği durumlarda dişler tekrar bozulabilir. Bu noktada hastanın tedavi bittiğinde de üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi önemlidir. Aksi takdirde dişlerin tekrar bozulması kaçınılmaz olur.

Yorum Bırakın

En geç 3 gün içerisinde sorunuza cevap verilecektir.



8 Yorum

Etiketler: İMPLANT FİYATIHESAPLAMA İMPLANT ÜCRETİ FİYAT ARALIĞI DİŞ ÜSTÜ PROTEZ TELESKOPİK KURON DİŞ ÇEKİMİ LAMİNATE VENEER VENEER KURON İMPLANT ÇIKARTILMASISERT DOKU GREFTLEME KEMİK İÇİ İMPLANT
...

Bekir atan · 23 Tem 2019

Benim üst dis lerde 4 disim sağlam kalmış iplant la beraber protez için ne karar masraf gider alt çene ise tamamen protez olacak tamamı ne kadar masraf gider

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar, kliniğimizde diş teli ve implant dışında diğer uygulamalar yapılmamakta. Bir süre devam edecek yeni yaptığımız bir indirimle ithal bilinen alman malı Bego marka implant 2200tl , İmplance marka yerli implantı ise 1200tl ye yapıyoruz. Her ikiside kendi kategorisinde en iyi implantlardandır. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Seda Erdemir · 23 Haz 2019

Merhaba benim üst ön iki dışım arasında boşluk var ve onların yanındaki iki diş de onlara göre hem çok kısa hem de eğrilik var nasıl bir tedavi yapılır,ne kadar sürer ve maliyeti ne olur?

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhabalar , dişlerinizdeki bozukluklar diş teli ile düzelecektir. Tedaviniz 10-12 ay kadar sürer. Diş teli fiyatı ise 3500-4000 tl civarıdır. 12 taksitle ödersiniz. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

gokhan caliskan · 08 Nis 2019

Ön üst tek disim sallaniyor ve onunla birlikte 3 implant daha yaptirmak istiyorum fiyat ne olur ödeme sartlari nasil oluyor dis yapim sürecinde

64x64

Dt Emre Aldoğan·

merhabalar , implant için 3 implant vidası çeneye yerleştirilir, 2 ay sonra ölçü alınıp üstüne diş protezi eklenir. implant süreci kanal tedavisinden daha kısa sürer ve daha az zahmetlidir. Bir süre devam edecek yeni yaptığımız bir indirimle İthal bilinen alman malı Bego marka implant 2200tl , İmplance marka yerli implantı ise 1200tl ye yapıyoruz. Her ikiside kendi kategorisinde en iyi implantlardandır.

...

hasan demirci · 03 Nis 2019

alt çenemin sağ arkada boşluk var doktororaya 2 implant yapılması gerektiğini alt çene öm dişleriminin 7 tane bunların 2 ya da 3mm kanal tedavisi yapılarak yükseltileceğini kalan dişlerim şu an da zaten protez onlarında bu işlemler yapılınca yenilenmesi gerektiğini söyledi bu işlemler siz de yaptırırsam ne kadar tutar.iyi çalışmalar

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Bir süre devam edecek yeni yaptığımız bir indirimle İthal bilinen alman malı Bego marka implant 2200tl , İmplance marka yerli implantı ise 1200tl ye yapıyoruz. Her ikiside kendi kategorisinde en iyi implantlardandır. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Cevahir Hazır · 23 Mar 2019

Üst çene de 10 tane diş kaybım var daha önce kaplama yaptırmiştım hepsini kaybettim implant yaptırmak zorundayım kaç adet implant gerekir teşekkurler

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhaba tek çene için hiç dişiniz olamasa bile 6 implant üzerine 14 diş takılabilir. Kaç implant gerekeceği (implantların birbirine bağlantı noktasını değerlendirmek amaçlı) eksik dişlerinizin konumnlarına bağlı olarak değişecektir. Net fiyat ve tedavi seçeneklerine sizlerle birlikte karar vermek için için lütfen ücretsiz muayene randevusu (0532 582 40 50 -0 212 219 09 08) alınız.

...

Semra Altin · 20 Mar 2019

Merhaba dislerimde eksikler var yamuklar var cok mutsuzum fakat ergenlik doneminde yoğun dis tedavisi çekimi gibi durumlar gördüğüm için tedaviden korkuyorum işin maliyeti bir yana bu korkuyu nasil asabilirim dişciye gitme düşüncesi bile bir gerginlik fizyolojik olarak da carpinti yapiyor bunu nasil aşabilirim süreç uzun acılı ve dram dolu :(

64x64

Dt Emre Aldoğan·

Merhaba diş teli tedavisi bildiğinizin aksine diğer diş tedavilerinden faklı olarak kozmetik bir tedavidir. Uygulama esnası tamamen ağrısızdır ve anesteziye bile gerek yoktur. daha önce diş çekimlerini korkudan genel anestezi ile ancak yaptırabilen hastalarım kliniğimizde diş teli tedavisini rahatlıkla olabiliyorlar.

...

Erdal · 08 Oca 2019

Benim un alt dislerimdrn 4 tane cekilecekmis ameliyat için bu yan yana olan 4 dişime nasil bir implant tedavisi uygulanir tsekurler

64x64

Dt Emre Aldoğan·

İsterseniz 2 implant üstüne köprü yapılır. yerli implant kullanılır ise maliyeti 3500tl ithal implant kullanılır ise 5000-5500 tl kadardır. Yada 4 implant yerleştirilebilir. Bu durumda yukarıdaki fiyatları 2 ile çarpınız.

...

Yusuf Kedikli · 30 Ara 2018

Az sayıdaki dişleri çıkartıp tam dişsiz implant tedavisi istiyorum. 1. Kaç vida takmak gerekir? 2. Yaklaşık fiyat ne kadar? 3. Ne kadar sürede tamamlanır?

64x64

Dt Emre Aldoğan·

tek çene için (tamamen dişsiz ise) minimum 4-6 implant uygulaması öneriyoruz. Bir süre devam edecek  yeni yaptığımız bir indirimle  İthal bilinen alman malı Bego marka implant 2200tl , İmplance   marka yerli implantı ise 1200tl ye yapıyoruz. Her ikiside kendi kategorisinde en iyi implantlardandır. Fiyat kullanılan implantın markasına ve üzerine yapılacak protez dişin çeşitine bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Ayrıntıları sizinle paylaşabilmemiz ve diş yapınızı inceleyerek daha net konuşabilmemiz için dilerseniz 0532 582 4050-0212 219 09 08 nolu telefonlarımızı arayarak ücretsiz muayene randevusu alabilirsiniz.  

Daha Fazla Yorum İçİn Tıklayınız.